پایگاه صهیون پژوهی خیبر، سازمان «راشتریه سوایمسیوک سنگ» یا ( RSS ) یکی از بزرگترین و مخفیترین سازمانهای هندو است که در سال ۱۹۲۵ میلادی در شهر «ناگپور» هند توسط «کیشاو بالیرامهاجوار» ۱ جهت اجرای دیدگاه «هندوتوا» ۲ تأسیس شد. اصطلاح «هندوتوا» مثل صهیونیست به معنای اجرای آئین هندو در هندوستان توسط «وینایاک دامودار ساوارکر» ۳ در سال ۱۹۲۳ میلادی مطرح شد. جنبش «هندوتوا» نوع افراطیه «محافظه کاری» یا «مطلق گرایی قومی» هندو مذهبان است.
«ای. جی. نورانی» نویسند معروف و قانون دان هندی در کتاب «سازمان آرایس ایس تهدید برای هند» ۴ مطالب مهمیدرمورد این سازمان بیان نموده است. او در بخشی از این کتاب مینویسد:
«بدون شک در عصر حاضر ( RSS ) بزرگترین سازمان مخفی دنیا است که درمورد امور مالی و نظامیآن اطلاعات بسیار کمیبیرون آمده است. ۵
اصل و اساس این سازمان بر نژاد پرستی و مخالفت با دموکراسی بنا شده. از نظر «هندوتوا»، در هند فقط هندوها میتوانند زندگی کنند. سایر ادیان از جمله مسلمانان اگر بخواهند در هند بمانند، باید دوتا شرط را بپذیرند: اول اینکه در خانههای خود مجسمهای (بت) از «دیوی» یا «دیوتا» ۶ داشته باشند. دوم آنکه این گونه نگویند که «اسلام فقط دین حق است» بلکه بگویند «اسلام هم دین حق است».
معنای قبول کردن دو شرط مورد نظر این خواهد بود که وقتی بت در خانههای مسلمانها باشد، بچهها با او انس پیدا کرده و به تدریج بت پرست میشوند. به این ترتیب نیاز به تبلیغ هندوئیسم نیست. همچنین وقتی میگویید اسلام فقط دین حق نیست، یعنی ادیان دیگر از جمله آئین هندو هم حق اند و هرکس هر دینی را که انتخاب کند میتواند عاقبت بخیر شود.
سازمانی با صد زیرمجموعه اصلی
( RSS ) بظاهر خودش را یک سازمان فرهنگی معرفی میکند. اما طبق ارائه آمار توسط «ای. بی. نورانی» این سازمان ۱۰۰ شاخه اصلی دارد که در همهی زمینههای سیاسی، فرهنگ، نظام آموزشی و نظامیو … فعال است. این ۱۰۰ شاخه اصلی، ۸۴۹۷۷ زیر شاخه دارند که در سراسر هند و بیرون هند فعالیت میکنند. طبق آمار لو رفته RSS ۳۹ شعبه در کشورهای خارجی از جمله آمریکا، انگلیس، آفریقای جنوبی، اوگاندا، موریس، فنلاند، کنیا، تانزانیا، نیپال، کشورهای عربی و کشورهای همسایه دارد که در زمینههای مختلف فعالاند. این سازمان در خصوص فعالیت بین مسلمانان دو انجمن بظاهر اسلامیبنام «مسلم راشتریا منچ» و «جماعت علما» تأسیس نموده است. این انجمنها بین مسلمانهای ساده لوح هند کارهای فرهنگی میکنند و آنها را به عقاید هندوها نزدیک میکنند. ۷
مخالف سر سخت دمکراسی در هند
سازمان ( RSS ) مخالف سر سخت دمکراسی در هند بود و سعی داشت بعد از استقلال هند، حکومت کشور را به دست بگیرد و آئین هندو را به اجرا در آورد. اما قدرت و نفوذی در حزبهای سیاسی آن زمان نداشت. از این رو نتوانست زمام حکومت را به دست بگیرد، اما با کشتن «گاندی» رهبر حزب «کانگرنس» خشم خودش را اظهار نمود.
بعد از اینکه حزبهای سیاسی هند با دیدگاه سکولاریزم زمام حکومت را به دست گرفتند، ( RSS ) ناچار شد برای نفوذ در سیاست هند، حزبی را به نام «بهاراتیا جناتا پارتی» یا ( BJP ) معرفی کند. ( BJP ) بظاهر یک حزب سیاسی مستقل به نظر میرسد، اما در واقع هیچ نوع تصمیمیرا بدون مشورت با رؤسای ( BJP ) نمیتواند بگیرد. نکته قابل توجه اینجاست که هیچ مرد معیل و خانواده داری در ( RSS ) نمیتواند عضو شود. به همین دلیل همه اعضای این سازمان یا مجردند یا زنهای خود را قبل از ورود به سازمان، طلاق دادهاند. نخست وزیر فعلی هند «ناریندر مودی» نیز در سال ۱۹۶۷ م که قصد ورود به ( RSS ) را داشت از زن خودش جدا شد.
هندو سازی هندوستان و تسلط بر کشمیر
حزب ( BJP ) تاکنون نتوانسته بود با اکثریت آراء در پارلمان هند بیشترین صندلیها را از آن خودش کند. اما با کارهای فرهنگی و سیاسی که در طول صد سال گذشته سازمان ( RSS ) برای اجرای دیدگاه «هندوتوا» انجام داده بود، توانست اکثریت هندوها را جذب کند. لذا در انتخابات اخیر ۲۰۱۹ م این حزب با شعارهای هندو سازی هندوستان و تسلط بر کشمیر، توانست ازمجموعه ۵۴۵ صندلی در پارلمان، ۳۳۶ صندلی را کسب کند.
( RSS ) بطور مخفی در کل هندوستان ارتش مخصوص خود را تشکیل داده و عموم مسلمانان از این ارتش مخفی بیخبراند. این امر زمانی رشن شد که «موهن بهگوت» رئیس فعلی این سازمان در سخنرانی اخیر خود اعلام کرد؛ «ما میتوانیم در ظرف سه روز، دو میلیون جوان آموزش دیده را وارد میدان جنگ کنیم. ۸ این درحالی است که یک کشور اگر بخواهد ارتش خود را برای جنگ به جایی بفرستد، شاید روزها برای آمادی سازی آن زمان صرف کند. بنابراین توان نظامیاین سازمان، خیلی قویتر از ارتش هند است.
روابط ( RSS ) با صهیونیستها
روابط ( RSS ) با صهیونیستها به قبل از استقلال هند و در زمان حاکمیت انگلیس باز میگردد. زمانی که «جواهر لال نهرو» اولین نخست وزیر هند، رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناخت، ( RSS ) اسرائیل را به دلیل اینکه کشوری با اهداف مشترک در جهت نابودی مسلمانان روی کار آمده، به رسمیت شناخت. «اتل بهاری واچپائی» رئیس سابق حزب ( BJP ) و نخست وزیر سابق هند، بار اول در سال ۱۹۹۸ م نیتانیاهو را در سازمان ملل به آغوش میگیرد و در سال ۲۰۰۳ م به استقبال «آریل شارون» در دهلی نو میرود. روی کار آمدن حزب ( BJP ) برای دومین بار باعث شد تا آنان از این فرصت استفاده کنند. بنابراین در سال ۲۰۱۷ م هم نخست وزیر هند به رژیم صهیونیستی اسرائیل سفر کرد و هم نتانیاهو به هند مسافرت داشت. این سفر باعث شد تا روابط متقابل در زمینه خرید سلاح و آموزش نظامیدر طول این سالها به اوج خود برسد.
پینوشت:
۱ – Keshav Baliram Hedgewar
۲- Hindutva
۳- Vinayak Damodar Savarkar
۴- The RSS. A menace to India
۵- https://universalbooksellers.com/general-books/the-rss-a-menace-to-india-by-a-g-noorani- 9788193466681/
۶- خدایان هندوها
۷- http://thewireurdu.com/ 58221 /a-g-noorani-the-rss-a-menace-to-india /
۸- https://www.bbc.com/urdu/regional- 43095172