نژادپرستی رژیم صهیونیستی، از دو حوزه اساسی سرچشمه میگیرد؛ یکی رسالتهای تاریخی مورد ادعا، و دوم، واقعیتهای پیش روی آن در زمینههای راهبردی، سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اقتصادی. هر دوی این موارد، زمینه ساز گرایش بیشتر این رژیم به سوی تقویت نژادپرستیاش شده است .
آموزش نژادپرستی به کودکان در اسرائیل
سامیمیخائیل نویسنده مشهور اسرائیلی در یادداشتی نوشت؛ در حالی که سطح نژادپرستی در رژیم صهیونیستی رو به افزایش است، کنست و دولت با اظهارات مردود و وضع قوانین ضد دموکراسی و حقوق بشر پدیده نژادپرستی را بیش از پیش توسعه میدهند .
وی در بخش دیگری از اظهاراتش به آموزش نژادپرستی به کودکان دبستانی اشاره کرده و میگوید :
ما از مهدکودک تا زمان پیری به فرزندانمان نفرت و تردید و حس حقارت نسبت به دیگران بویژه اعراب را آموزش میدهیم. این موارد رو به رشد از نژادپرستی نشان از اوجگیری معضلات اجتماعی در جامعه صهیونیستی است، معضلاتی که گذشت زمان نشان داده نه تنها کاهش نیافته بلکه روز به روز افزایش یافته است به طوری که به باور کارشناسان آینده دشواری را پیش روی مقامات رژیم صهیونیستی قرار داده است . [ ۱ ]
تبعیض نژادی با ابزار اینترنت و درآمد
نژادپرستی رژیم صهیونیستی علیه سیاهپوستان به حدی است که آنها را « نفوذیهایی » توصیف میکند که بیشتر از آنکه به دنبال آسایش باشند، درپی شغل هستند .
به نوشته خبرگزاری رویترز، رژیم تلآویو در اوایل سال ۲۰۱۸ به حدود ۲۰ هزار مهاجر آفریقایی مذکر – که اکثرا اهل سودان، اریتره و اتیوپی هستند – هشدار داده بود یا باید ظرف دو ماه در ازای دریافت ۳۵۰۰ دلار، فلسطین اشغالی را ترک کرده یا روانه زندان شوند . [ ۲] در سالهای گذشته، گزارشهایی از نژادپرستی صهیونیستها علیه اتیوپیاییهای ساکن اراضی اشغالی منتشر شده است .
طبق آماری که در سال ۹۵ منتشر شده بود، مشخص شد که متوسط درآمد یک یهودی اتیوپیایی فقط ۵۰۰۰ شِکِل (واحد پول رژیم صهیونیستی) است. همچنین متوسط درآمد یک خانواده اتیوپیایی ۱۰۵۹۷ شِکِل است در حالی که یک خانواده اسرائیلی غیر اتیوپیایی ۱۴۶۴۴ شِکِل درآمد دارد .
بر اساس این گزارش میزان برخوداری اتیوپیاییها از رایانه شخصی نیز ۶۲ درصد در مقابل ۸۱ درصد بوده است و درباره اینترنت نیز ۴۷ درصد اتیوپیاییهای ساکن اراضی اشغالی از آن برخوردارند و این در حالی است که ۷۰ درصد غیر اتیوپیاییها اینترنت دارند . [ ۳]
محرومیت اتیوپیاییها در اسرائیل
یهودیان فلاشا از زمانی که به سرزمینهای اشغال شده پا نهادهاند با بسیاری از چالشها دست و پنجه نرم میکنند. روزنامه « الشروق » مصر در گزارشی به قلم « هاجر فواد » نوشت: سختیهای ادغام در جامعه، سو تفاهم میان فرهنگها، گسترش انواع بیماریهای مزمن در میان آنان از نتایج تغییر شیوه زندگی و اختلاف در اعتقادات فرهنگی آنان است .
تغییر در شیوه زندگی که با مهاجرت از اتیوپی به سرزمینهای اشغالی رخ داد سبب شوک فرهنگی و انقلاب اجتماعی شد. عادتهای جسمانی و غذایی سنتی اتیوپیاییها کم کم از بین رفت و مردانی که سرگرم کشاورزی بودند با مهاجرت به سرزمینهای اشغال شده بیکار شدند یا مجبور شد با دستمزد پایین مشغول به کار شوند .
جوانان آنان مجبور به پیوستن به یگانهای جنگی شدند. کودکان آنان از حق آموزش محروم شدند و برخی از آنان مجبور شدند برای ملحق شدن به مدارس دینی مسافت گستردهای را بپیمایند. هیأت دینی حاکم در سرزمینهای اشغال شده برای یهودی سازی اتیوپیاییها و در پیش گرفتن عادات و رسوم جامعه یهودی از سوی آنان تلاش کرد اما حاخامهای یهودی در یهودی بودن آن تردید و با به رسمیت شناختن آنان به عنوان یهودی مخالفت کردند. این موضوع سبب محرومیت آنان از بسیاری از حقوقشان شده است . [ ۴]
ادامه دارد ….